26.7.24

«Η λύση θα δοθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Ο λαός βάζει τα πράγματα στη θέση τους...»



«Κατακεραυνώνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το ήθος μου ούτε για την ουσία των όσων λέω» τόνισε ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης μιλώντας σήμερα το πρωί στο ZARPA RADIO 89,6...

Στον απόηχο της διαγραφής του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Παύλος Πολάκης δίνει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή.

Όσο αφορά τη διαγραφή του από την ΚΟ, τόνισε: «Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ και στον κόσμο που εκφράζω», ενώ πρόσθεσε:

«Ο λαός είναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από τη θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα», είπε ενώ αναφέρθηκε στο τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του που εκφράζεται ήδη στα κοινωνικά δίκτυα.

Όσο για την αφορμή της διαγραφής του τόνισε: «Δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μια τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκ ευρώ, δεν μπορεί να βάζει τα κλάματα η κα Λινού, επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη.

Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά “γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;”» επισήμανε ο κ. Πολάκης και συμπλήρωσε:

«Συντεταγμένη λειτουργία των κομμάτων είναι να χτυπάμε στην ίδια μεριά, όχι οι υποκριτικές ευαισθησίες».

Ο κ. Πολάκης σημείωσε πως «η ΝΔ έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από τις αποκαλύψεις που από το 2019 μέχρι σήμερα κάνω ανελλιπώς. Για παράδειγμα σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία δεν μπορώ να συμμετάσχω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.