1.7.24

Ευθείες βολές Σαμαρά κατά Μητσοτάκη: Κάνει λάθος...


...να επιμένει στο λάθος.
Ηχηρό «παρών» από τους γαλάζιους βουλευτές...
Οξύτατη επίθεση στον Κυρ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της εκδήλωσης στο Πολεμικό Μουσείο για το βιβλίο «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»...

Όπως αναμενόταν, ο πρώην πρωθυπουργός, έστρεψε τα πυρά του προς τις κυβερνητικές επιλογές, βάζοντας στο στόχαστρο τον ίδιο τον πρωθυπουργό, λέγοντας με αφορμή το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο: «Είχα πει να προσέχει η κυβέρνηση. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να την οδηγήσει να αποκοπεί από την κοινωνία. Αναρωτιέμαι αν άκουσε ο πρωθυπουργός την ψήφο του ελληνικού λαού. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει λάθος αν επιμένει στο λάθος».

«Αναρωτήθηκα τόσο λάθος κάνουν δύο πρώην πρωθυπουργοί; Και αποδοκιμαστήκαμε από την Κυβέρνηση. Εθεσα ερωτήματα στη Βουλή επί της ουσίας και οργάνωσαν κενά έδρανα. Συνέχισαν αγκαλιές βουλευτών με ΛΟΑΤΚΙ στα θεωρία της Βουλής και πάρτι στα μπαρ. Ο κόσμος θεώρησε αλαζονική την κυβέρνηση και το έδειξε στην κάλπη με αποχή 60%. Ηχηρο χαστούκι. Οι πολίτες θύμωσαν με όλα τα κόμματα και τα αποδοκίμασαν. Λευκή απεργία», είπε ακόμα.

Ηχηρό «παρών» από τους γαλάζιους βουλευτές

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι στιγμής στην εκδήλωση έχουν έρθει πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανίδης, Αθανασίου, Καρασμάνης, Υψηλάντης, Βαρτζόπουλος, Γεωργαντάς, Γιόγιακας, Μαντάς, Βλάχος, Καραμανλή, Αραμπατζή, Χατζηβασιλείου, Κελέτσης, Μπαραλιάκος, Στύλιος, Κατσανιώτης, Χρυσομάλλης, Κατσαφάδος, Οικονόμου, Βόζενμπεργκ, Μπουκώρος, Πατούλης, Καλαφάτης, Σαλμάς, Πλακιωτάκης, Πέτσας, Πλεύρης, Αβραμόπουλος, Κακλαμάνη, Καραγκούνης, Μεϊμαράκης), ενώ παρίσταται και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος προφανώς εκπροσωπεί το Μαξίμου. Επίσης την εκδήλωση ήρθε να παρακολουθήσει η Ντόρα Μπακογιάννη.

πηγη documentonews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: