11.7.24

Μακελειό στη Βρετανία...

Στα χέρια των αρχών είναι ο δράστης της πρωτοφανούς δολοφονίας τριών γυναικών στη Βρετανία -μία γυναίκα και οι δύο κόρες της- αλλά τα ερωτήματα γι' αυτό το τριπλό φονικό παραμένουν αναπάντητα...Κάτω από ποιες συνθήκες και μια ποια αφορμή ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ μπήκε στην κατοικία των γυναικών και τις τραυμάτισε θανάσιμα. Ποιο ήταν το κίνητρό του πρώην στρατιωτικού που ήταν γνωστός της οικογένειας -και μάλιστα στο παρελθόν είχε σχέση με ένα από τα θύματα.

Μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν τρία μέλη της οικογένειας του αθλητικού σχολιαστή του BBC Τζον Χαντ. Τα θύματα ήταν η 61χρονη Κάρολ, η 28χρονη Χάνα και η 25χρονη Λουίζ. Το ζευγάρι είχε άλλη μία κόρη.

Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό που κράτησε σχεδόν μία ημέρα αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη σε νεκροταφείο σε σχετικά μικρή απόσταση από το σημείο των δολοφονιών. Ήταν τραυματισμένος, όχι πάντως από πυρά αστυνομικών, όπως εξήγησαν οι αρχές και χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Όλα δείχνουν ότι έδρασε χωρίς συνεργούς.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Κοιμητήριο του Λαβέντερ Χιλ, στο Ένφιλντ, βόρεια του Λονδίνου. Το σημείο δεν απέχει πολύ από την κατοικία του.

Κατά την αστυνομία τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση για τη σύλληψή του, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να χρειαστεί να τον πυροβολήσουν. Αμέσως μετά χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: