3.7.24

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας: Τον διαγράφει...



Χωρίς δηλώσεις εξήλθε του γραφείου του διευθυντή της ΝΔ, Σταύρου Καλαφάτη, ο βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στη συνάντηση που διήρκεσε 10 λεπτά για το επεισόδιο στο οποίο καταγράφηκε να επιτίθεται σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» επειδή έχασε πτήση...

Ο κ. Αυγενάκης αναμένεται να διαγραφεί εντός της ημέρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί, κατά πληροφορίες, ήταν οργισμένος με τη συμπεριφορά του βουλευτή και επί σειρά ετών συνεργάτη του, καθώς ο ίδιος ήθελε να δώσει το στίγμα της αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας με την επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, όμως, το μήνυμα "θόλωσε" με τα όσα έγιναν. Παράλληλα, ο ίδιος έχει μηδενική ανοχή για αλαζονικές συμπεριφορές.

Με τον Λευτέρη Αυγενάκη επικοινώνησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του.

Ο Αυγενάκης νωρίτερα προχώρησε σε δήλωση με την οποία δίνει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του απέναντι σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην οποία αφού ζητά συγγνώμη «για την ένταση και την αναστάτωση» στη συνέχεια υποστηρίζει ότι «το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο».

Πηγές ΝΔ

Ο Πρωθυπουργός παρέπεμψε τον κ. Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του. 

Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η επιτροπή θα επικυρώσει την ανωτέρω εισήγηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: