4.7.24

Καταψήφισαν την εισήγηση Κασσελάκη 7 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας...



Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κείμενο της εισήγησης. Συζητήθηκε και το θέμα της «Αυγής»
Επτά «όχι» έλαβε το κείμενο της εισήγησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος....

Σύμφωνα με πληροφορίες, την εισήγηση καταψήφισαν οι κ.κ.Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Καρκούλια, Νοτοπούλου, Ραγκούσης και Συμεωνίδου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κείμενο της εισήγησης. 

Στο τραπέζι της συνεδρίασης μπήκε και το θέμα με την εφημερίδα «Αυγή». Μάλιστα, εργαζόμενοι της εφημερίδας κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη συζήτηση της Π.Γ. Πριν από την έναρξη της Πολιτικής Γραμματείας, εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αυγή» προχώρησαν σε δυναμική κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του κόμματος, ενώ είχαν και συνομιλία με τον Στέφανο Κασσελάκη. «Δεν ήρθες ποτέ να μας δεις να μιλήσουμε», του είπαν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι, με τον πρόεδρο να απαντά: «Mea culpa».

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν είναι ένα πεδίο ευνοϊκό για τον Στέφανο Κασσελάκη από άποψη συσχετισμών. Υπενθυμίζεται ότι θα ακολουθήσει το Σάββατο η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: