7.6.24

ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη για την αγορά ακινήτου με αιχμές περί golden visa...



Στο «στόχαστρό» του βάζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή την δήλωση περιουσιακών στοιχείων που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες  και μετά τις σημερινές αποκαλύψεις για το ποιος αγόρασε το διαμέρισμά στην Αθήνα, που πριν από λίγο καιρό έδειξε στις κάμερες...


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», το διαμέρισμα στο Κολωνάκι αγοράστηκε στο όνομα του Τάιλερ ΜακΜπεθ με διατραπεζικό έμβασμα 1,760 εκατ. ευρώ, το οποίο εστάλη από το εξωτερικό βάσει των διαδικασιών που ακολουθεί ο αγοραστής όταν έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση της Golden Visa.

 Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει πως «το κρεσέντο αναξιοπιστίας του κ. Κασσελάκη συνεχίζεται» και αναφέρει σε δήλωσή του: «Μετά τους φορολογικούς παραδείσους και τις offshore εταιρείες που έχει χρησιμοποιήσει ο κ. Κασσελάκης, -ο οποίος κατά τ’ άλλα είναι υπέρ της φορολογικής δικαιοσύνης-,  σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η αγορά της υπερπολυτελούς κατοικίας του δεν έγινε από τον ίδιο -όπως δήλωσε- αλλά από τον σύζυγό του με έμβασμα από το εξωτερικό με την αίτηση για golden visa».

Και καταλήγει δηκτικά: «Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρητικά είναι κατά της golden visa, είναι τόσο... αξιόπιστος, που έκανε μάλιστα χρήση του μέτρου!  Η αξιοπιστία δεν απονέμεται, αλλά πιστοποιείται από την ταύτιση λόγων και πολιτικών πράξεων».

Πάντως ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μιχάλης Καπνισάκης διευκρίνισε στο protothema.gr ότι δεν χρειάστηκε golden visa για τον σύζυγο του Στ. Κασσελάκη, καθώς αναγνωρίστηκε και στη χώρα μας ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, οπότε η παραμονή του γίνεται αυτοδικαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: