4.6.24

«Με αναγνώρισε και την σκότωσα...»



Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 63χρονης, από τη Χαλκίδα, ο δράστης της οποίας φέρεται να βασάνισε την άτυχη γυναίκα προτού της καταφέρει τις θανάσιμες μαχαιριές...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της ανθρωποκτονίας, φέρεται να γνώριζε πως την συγκεκριμένη μέρα η οικιακή βοηθός της ηλικιωμένης είχε άδεια και δεν θα βρισκόταν στο σπίτι, καθώς η κόρη του θύματος – και πολύ καλή του φίλη – του είχε πει πως δεν θα έχει κάποιον να προσέχει τη μητέρα της.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 39χρονος μπήκε στο σπίτι με τη προσδοκία ότι θα είναι άδειο και όταν είδε μπροστά του την ηλικιωμένη, τα έχασε.

Τότε, την έσπρωξε από τις σκάλες, με την ηλικιωμένη να καταλήγει στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο και ζητώντας βοήθεια. Πληροφορίες θέλουν τον δράστη να βασανίζει τη γυναίκα για να σταματήσει να φωνάζει. Τελικά την μαχαίρωσε στον αυχένα, κόβοντας το νήμα της ζωής της.

Ερωτώμενος από τους αστυνομικούς γιατί επέλεξε να τη σκοτώσει και όχι απλώς να αφαιρέσει το χρηματικό πόσο και να τραπεί σε φυγή, ο ίδιος φέρεται να απάντησε ότι, «επειδή με αναγνώρισε».

Επιπλέον, ο δράστης φέρεται να ομολόγησε ότι αφού σκότωσε την άτυχη γυναίκα, πήρε τις περίπου 7.000 ευρώ που έκλεψε από το σπίτι της, και πήγε κατευθείαν να τα παίξει σε ηλεκτρονικό τζόγο και συγκεκριμένα σε φρουτάκια. Ο δράστης, που χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως κυνικός, φέρεται να είχε πάθος με τον τζόγο, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει πολλά χρέη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: