9.6.24

Οι πολιτικοί αρχηγοί «αποθεώνουν» τον Μίλτο...



Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου μετά το θεϊκό άλμα στα 8,65μ
Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τρίτο σερί χρυσό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε με ανάρτησή του στο X ο Κυριάκος Μητσοτάκης...


«Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια» έγραψε ο πρωθυπουργός.


Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου έδωσε με ανάρτησή του στο X και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι για μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια!» ανέφερε στην ανάρτησή του. 


«Ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Θερμά συγχαρητήρια!», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στη διοργάνωση της Ρώμης.


Οι δηλώσεις του χρυσού αθλητή μετά το θεϊκό άλμα στα 8,65μ : 

Τα συγχαρητήρια του στον Μίλτο, ευχόμενος παράλληλα «καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!», έδωσε με δήλωσή του και ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Όταν βλέπεις αυτό το παιδί να αγωνίζεται και να νικά, να πετυχαίνει απίστευτα πράγματα τότε σου ‘ρχεται στο μυαλό αυτό που είπε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, απευθυνόμενος στη νεολαία, ότι αν είσαι αληθινός, αν αγωνίζεσαι μυαλωμένα με πίστη, στοχεύοντας σωστά, τότε κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος. Αυτό μας δίνει ο Μίλτος. Μας κάνει δυνατούς, μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε και να νικάμε. Πολλά συγχαρητήρια, καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!», σχολίασε ο γ.γ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: