16.6.24

Απαγορευτικό σε συγκέντρωση «Μακεδονομάχων»...





Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την απαγόρευση συνάθροισης στην οποία καλούν μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων», για αύριο Δευτέρα (17/6) και ώρα 16:30, έξω από το Ωδείο Αθηνών, ενόψει της Διεθνούς Διάσκεψης για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» που συνδιοργανώνουν το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ», με αφορμή τα 6 χρόνια από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών...


Επιπρόσθετα απαγορεύεται «κάθε συναφής δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, από την 06:00' ώρα της 17-6-2024 έως και την 06:00' ώρα της 19-6-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνστατντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας».

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και των κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: