1.6.24

Απανθρακωμένος βρέθηκε ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια...


Γιατί προσήχθη ο γιος του...
Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια με τις πληροφορίες να περιγράφουν ένα θρίλερ αφήνοντας με το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας να παραμένει ανοιχτό, καθώς βρέθηκε απανθρακωμένος και τεμαχισμένος στην αυλή του σπιτιού του....


Ο άτυχος άνδρας φέρεται να ήταν νεκρός περίπου 20 ημέρες αλλά ο γιος του ισχυρίζεται πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να τον κηδεύσει.


Η έντονη δυσοσμία, που αναδύονταν από τον χώρο της μονοκατοικίας στην Αγαμέμνονος, οδήγησε τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία αστυνομία. Ένας εξ αυτών νόμισε αρχικέ πως επρόκειτο για καμένο ζώο.

Οι αστυνομικοί αντίκρυσαν χθες βράδυτο αποτροπιαστικό θέμα, τη σορό του 82χρονου πάνω σε καμένο στρώμα. Προσήγαγαν τον 59χρονο, αφού τους απάντησε επανειλημμένα ψευδώς στην ερώτηση για τον πατέρα του υποστηρίζοντας αρχικά ότι βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης κι ύστερα σε κάποιον συγγενή. Ιατροδικαστής Εξέτασε το πτώμα αλλά δεν κατάφερε να βγάλει πόρισμα, ενώ η διενέργεια νεκροψίας αναμένεται να ρίξει φως στα αιτία του θανάτου.

Ο 59χρονος κατηγορείται για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θανών είχε πει πως ο γιος του τον χτυπούσε. Άλλοι γείτονες υποστήριξαν ότι η υπόθεση ενδέχεται να σχετίζεται με τον εκπλειστηριασμό της μονοκατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: