13.6.24

Φόβοι για βεντέτα...



Στις φλόγες παραδόθηκε το σπίτι του 37χρονου παιδοκτόνου, ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει και στη συνέχεια σκότωσε την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία...

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ilialive.gr, μόλις λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία της 11χρονης, ξέσπασε φωτιά στην λυόμενη κατοικία του 37χρονου στην Μυρτιά Πύργου, με τους φόβους για ενδοοικογενειακή βεντέτα να γιγαντώνονται.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Ανείπωτος πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί», διαγράφηκαν στα πρόσωπα της οικογένειας και των συγχωριανών της 11χρονης Βασιλικής, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, με πλήθος κόσμου να μη μπορεί να συγκρατήσει τον θρήνο και την οργή του.

«Μακάρι να τον είχαν βάλει μέσα και να γλίτωνε η Βασιλική»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται όπως είναι λογικό, η σύζυγος του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης στην Ηλεία και την Τετάρτη (12/06), η γυναίκα ανέφερε στον τηλεοπτικό φακό πως «μακάρι να τον είχαν βάλει μέσα και να γλίτωνε η Βασιλική». 

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε, η σύζυγος του 37χρονου δράστη τόνισε πως, μετά τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος «ήρθε στο σπίτι και πήγε και κοιμήθηκε». 

Αναφερόμενη στην καταδίκη του συζύγου της για βιασμό ανηλίκου το 2017, η γυναίκα που λέγεται Χαραλαμπία, ανέφερε: «Για το 2017 το ήξερα, αλλά ήταν λάθος μου που δεν το πίστεψα. Κανένας δεν το πίστεψε. Τον δίκασαν, αλλά τον άφησαν ελεύθερο και δεν το πίστεψα. Μακάρι να τον είχαν βάλει μέσα και να γλίτωνε η Βασιλική και εγώ δεν θα είχα πέντε παιδιά μαζί του, δεν θα είχαν ένα πατέρα δολοφόνο.

 Όλοι με κρίνουν και με βρίζουν, γιατί πιστεύουν πως δεν θα μιλούσα. Την Ιουλία [σ.σ. τη μητέρα της 11χρονης Βασιλικής] πάντα θα την αγαπάω. Εμείς τσακωνόμασταν, αλλά στα παιδιά του ήταν πολύ καλός». 

Την Παρασκευή η απολογία του δολοφόνου 

Ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.