7.6.24

«Κύριε Ζούλα δεν πληρώνεστε από τα ταμεία της ΝΔ...»



Γιατί αποσιωπήθηκε η συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στον ΔΣΑ, με αφορμή τις 1.500.000 υπογραφές Ελλήνων πολιτών, που ζήτησαν την τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών από την Κρατική τηλεόραση, ρωτά ξεσπώντας κατά της ΕΡΤ η Μαρία Καρυστιανού.

Η Μαρία Καρυστιανού στο Facebook χαρακτήρισε το «μαύρο» της δημόσιας τηλεόρασης στην εκδήλωση «ημέρα ντροπής» για την ανεξαρτησία του Τύπου «σε  μία χώρα που βρίσκεται  υπό επιτήρηση για την κατάλυση του Κράτους Δικαίου»...

Η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023», παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα καταλογίζοντάς του βαριές κατηγορίες για λογοκρισία, μεροληψία, κατάχρηση εξουσίας και εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων.

Ειδικότερα, η Μαρία Καρυστιανού κατακλύζει με καίρια ερωτήματα τον Κωνσταντίνο Ζούλα αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τον επαγγελματισμό του.

«Κ. Ζούλα, με ποιο δικαίωμα αποφασίσατε να μην αναφερθείτε σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία πολιτών;

Έχετε την εντύπωση πως μια τέτοια κίνηση δεν αφορά τον κάθε Έλληνα πολίτη; Μήπως την θεωρείτε ασήμαντη, προσβλητική, κακοήθη;

Ποιος επιλέγει τι αφορά και τι όχι την κοινωνία;

Με ποια λογική κρίθηκε ότι το θέμα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες;

Ποιος εποπτεύει αν η διοίκηση σας λειτουργεί αμερόληπτα ως οφείλει;

Θεωρείτε ότι  προσωπικές - μεμονωμένες πολιτικές ιδεολογίες, σχέσεις, συνεργασίες και φιλοδοξίες, είναι ηθικό να εκφράζονται μεροληπτικά μέσα από την κρατική τηλεόραση μιας χώρας;

Αν όχι, με ποιον τρόπο αντιμετωπίζονται αυτές οι ανήθικες πρακτικές προκειμένου να προστατευθεί η κοινωνία;

Με βάση το ότι έχετε ασχοληθεί (σε συνολικό χρόνο), με το τραγικό γεγονός στα Τέμπη, λιγότερο από όσο έχουν ασχοληθεί κανάλια του ξένου τύπου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ακολουθείτε συγκεκριμένες εντολές από την Κυβέρνηση.

Δεδομένης πια αυτής της αλήθειας, για ποιο λόγο, πληρώνεστε από τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι από τα ταμεία της ΝΔ;»

Η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023» διαμηνύει πως «όσο μάχεστε την αλήθεια, αυτή θα προβάλλεται μπροστά σας συνεχώς».

«Με το έγκλημα των Τεμπών πιάσαμε πάτο κι έτσι είναι μονόδρομος πια για την κοινωνία μας να γιατρευτεί! Πρακτικές διαφθοράς, θα καταγγέλλονται εφεξής, ώστε όποιος διαφθείρει να μην  εφησυχάζει» τονίζει η Μαρία Καρυστιανού.

Και κλείνει την ανάρτησή της προειδοποιώντας τον Κωνσταντίνο Ζούλα ότι οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών περιμένουν τις απαντήσεις του και  επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα τους.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: