6.6.24

«Είναι καιρός ένα αουτσάιντερ να αλλάξει τη χώρα...»



«Η ανατροπή είναι στα χέρια σας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την ομιλία του - Για να «τελειώσει η αλαζονεία και η καραμέλα του 41%»...

 Είναι καιρός ένα αουτσάιντερ να αλλάξει τη χώρα και να δώσει ελπίδες στον ελληνικό λαό. Η ανατροπή είναι στα χέρια σας» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την ομιλία του στη Λαμία, επισημαίνοντας ότι «στέκομαι με ταπεινοφροσύνη απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα και η μόνη δύναμη που έχω είναι αυτή που μου δίνετε εσείς».  
Η Ελλάδα έχει γίνει χώρα του Κρόνου που τρώει τα παιδιά της» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απευθυνόμενος στους νέους. «Αυτό θα αλλάξει» υπογράμμισε.

«Μας έχουν πει βδέλλες, ανθέλληνες, εθνική εξαίρεση, εισαγόμενους, ότι όλοι μαζί εδώ σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη και δεν ντρέπονται να το λένε αυτό, και σήμερα έχουμε αποκαλύψεις ότι μπορούσαν να είχαν σωθεί παιδιά, εάν όντως δεν υπήρχε εύφλεκτο υλικό» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στο έγκλημα των Τεμπών και τις νέες αποκαλύψεις, αναρωτώμενος «αν πρέπει ο λαός να είναι υπερήφανος με την κυβερνητική ασυδοσία». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έριξε βέλη προς την κυβέρνηση της ΝΔ, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εξαπάτηση τόσο για την ακρίβεια, όσο και για τις τράπεζες.

«Διαλέξτε κύριε Μητσοτάκη με ποιον είστε, με τις τράπεζες ή με το λαό;» υπογράμμισε επαναλαμβάνοντας πως «μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μπορεί να δώσει ελπίδα στους πολίτες». Παράλληλα έκανε λόγο για «ένα ρεύμα που δημιουργείται στην κοινωνία» και ακόμη πως οι ευρωεκλογές έχουν ένα βαθύ πολιτικό μήνυμα για να «τελειώσει η αλαζονεία και η καραμέλα του 41%».

«Πού πάνε τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης και του δημοσιονομικού μαξιλαριού;» διερωτήθηκε, για να συμπληρώσει πως «αξίζουμε καλύτερα και δεν θα μας πείσετε ότι είμαστε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών. Τι είδους σταθερότητα υπάρχει όταν είμαστε δεύτεροι χειρότεροι στην ΕΕ σε αγοραστική δύναμη»;

Αναφορικά με τη δημόσια υγεία ο Στέφανος Κασσελάκης δεσμεύτηκε ότι θα είναι ποιοτική και δωρεάν για όλους τους Έλληνες με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Στην Ευρώπη χρειαζόμαστε ένα ευρωομόλογο για σύγκλιση Βορρά και Νότου, μια Ευρώπη των λαών κι όχι της λιτότητας και με μια υπερήφανη εξωτερική πολιτική» τόνισε.  Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να  διαλέξει αν είναι «με τον παλαιστινιακό λαό ή με τη σφαγή του», αναφερόμενος στον πόλεμο στη Γάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: