26.6.24

Σκάνδαλο υποκλοπών: Καλούνται δύο πρόσωπα ως ύποπτοι από τον Άρειο Πάγο...



Ξαφνική… κινητικότητα μετά από δύο χρόνια στα ανώτερα κλιμάκια της Δικαιοσύνης με πηγές να σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι ο Γρ. Δημητριάδης εκλήθη μόνο ως μάρτυρας

Σύμφωνα με... τα όσα έγιναν γνωστά, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχ. Ζήσης, απέστειλε τις σχετικές κλήσεις στα δύο πρόσωπα, τα οποία έχουν ήδη ζητήσει και λάβει προθεσμία προκειμένου να προχωρήσουν σε ανωμοτί κατάθεση σχετικά με παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία του τηλεφωνικού απορρήτου και για προσωπικά δεδομένα.

Ο αριθμός των υπόπτων αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, με την έρευνα να μπαίνει στο τελικό της στάδιο και τους μάρτυρες που έχουν καταθέσει να φτάνουν τους σαράντα.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ένα ξαφνικό μπαράζ διαρροών για κινητικότητα από πλευράς του Αρείου Πάγου για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, χθες, εκλήθη να καταθέσει ως μάρτυρας ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ανιψιός του πρωθυπουργού και πρώην επικεφαλής του γραφείου του Κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου. Ο Γρ. Δημητριάδης ήταν από την αρχή ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του σκανδάλου και είχε παραιτηθεί από τη θέση του τον Αύγουστο του 2022, όταν αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. 

efsyn.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: