21.6.24

«Ο Κασσελάκης χρεώνεται το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών...»



Σε πολιτικές διαφωνίες απέδωσε ξεκάθαρα την απόλυσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

«Το κόμμα δεν είναι ενός ανδρός αρχή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας ότι έχει γίνει αντιληπτό από την κοινωνία πως πρόκειται για πολιτικές εκκαθαρίσεις...

«Όταν υπήρξε η αντικατάστασή μου, ο κ. Κασσελάκης αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη μετά από 10 ημέρες για τον τρόπο που έγινε. Μου ζητήθηκε να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου», είπε και πρόσθεσε: «Είμαστε στη διάθεση του κόμματος».

«Δεν μπορεί όποιοι ενοχλούν με τις απόψεις τους, να δέχονται αυτή την πολιτική συμπεριφορά, αυτό σημαίνει πολιτικές εκκαθαρίσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ είμαι σταθερά υπέρ μιας άποψης για έναν ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς και είχα ζητήσει δημοψήφισμα που το θεωρώ κρίσιμο για να μπει μπροστά η βάση. Άλλο στέλεχος είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση για την κεντροαριστερά και αποπέμφθηκε.

Υπάρχει δυσανεξία σε άποψη που αναφέρεται ότι είναι κεντρική για συμμετοχή στη μεγάλη κεντροαριστερά και επιβάλλεται ποινή» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Την ώρα που ο κόσμος ζητάει συνεργασία των κομμάτων της κεντροαριστεράς, η λύση δεν μπορεί να είναι αποπομπές, διαγραφές και διχασμός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε με νόημα.

Παράλληλα επισήμανε: «Δεν μπορεί να προχωρήσουμε έτσι, δεν βγάζει πουθενά αυτό», είπε και διεμήνυσε ότι «οι αποπομπές δεν θα σταματήσουν τη δημιουργία του ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς. Σε ανθρώπους όπως εγώ με 12 χρόνια πορεία στην κεντροαριστερά, ό,τι και αν επιχειρηθεί θα αποτύχει».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος άφησε αιχμές για την απουσία σύγκλησης των κομματικών οργάνων, προσθέτοντας πως αυτή δεν θα αποφευχθεί, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης χρεώνεται το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 3%...

Δεν υπάρχουν σχόλια: