17.6.24

Στην Ευελπίδων ο γνωστός ποινικολόγος...



Στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί βρίσκεται ο γνωστός ποινικολόγος που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, δικηγόρο και αυτή στο επάγγελμα.

Νωρίτερα ο δικηγόρος έφυγε από το Α.Τ. Ομονοίας...

όπου και είχε μεταφερθεί μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ, ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση πήγε στο σπίτι της δικηγόρου στο Γέρακα και της πήρε κατάθεση, κάτι που δείχνει ότι η δικαστική λειτουργός θέλησε να έχει εικόνα της κατάστασης του θύματος. Εκτιμάται δε ότι ο ξυλοδαρμός έγινε στο σπίτι στον Γέρακα.

Μέχρι χθες η μόνη κατάθεση που είχε δώσει η 37χρονη ήταν στην κλινική.

«Φέρει κατάγματα, εκχυμώσεις και αίματα» - Η αναφορά-σοκ του γιατρού

Στο μεταξύ σοκ προκαλεί η αναφορά του γιατρού που εξέτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή σε κλινική τη σύζυγο του ποινικολόγου. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η 37χρονη γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και είχε κατάγματα και οιδήματα στο σώμα της.

Στην κατάθεσή του ο γιατρός αναφέρει ότι κλήθηκε να δει μια ασθενή που είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Διαπίστωσε ότι έχει εκχυμώσεις, εκδορές και οιδήματα, αλλά και κάταγμα στη μύτη και σε δάχτυλο του δεξιού χεριού.

«Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε, αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά», προσθέτει ο γιατρός και αναφέρει ότι αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση για τις δικές της ενέργειες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: