27.6.24

Ο Τασούλας, η Κατερίνα και οι καμένες γέφυρες από Καραμανλή και Σαμαρά...



Από τη χθεσινή εκρηκτική συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, κερδισμένος κατά πολλούς είναι ο… Κώστας Τασούλας.

Και τούτο διότι αυτή δεν ήταν συνεδρίαση… «Τελετή» αποκαθήλωσης της Κατερίνας Σακελλαροπούλου πριν την ώρα της, ήταν.

Αυτοί οι 30-32 και βάλτε κι άλλους ακόμα, δεν πρόκειται να ψηφίσουν την ανανέωση της θητείας της. Ορισμένοι το είπαν και ευθαρσώς. Άλλοι το διαμηνύουν με τον τρόπο τους. Ζητώντας άπαντες έναν… «κανονικό» δεξιό υποψήφιο...

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, προκύπτει ότι ο Τασούλας, που ενδύεται και το θεσμικό κοστούμι του προέδρου της Βουλής την τελευταία πενταετία αναδεικνύεται ως πιθανότερος διάδοχος της Σακελλαροπούλου.

Κι αυτό δια της τεθλασμένης, πρέπει να σας πω: Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, για τους οποίους κυκλοφορούν προεδρικά σενάρια, ίσως τη Δευτέρα να κάψουν κάθε γέφυρα – και πρόσβαση στην Ηρώδου Αττικού – με τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ. Ίσως.

Όχι ότι τους είχε στο μυαλό του για την προεδρία ο Μητσοτάκης. Αλλά εάν όντως στην εκδήλωση που θα μιλήσουν μαζί τη Δευτέρα στο Πολεμικό Μουσείο, πάνε σε… πόλεμο, τότε τα πράγματα στο γαλάζιο στρατόπεδο αποκτούν άγριες διαστάσεις…

Kάλχας - Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: