15.6.24

Ο πρωθυπουργός, η Κατερίνα, τα μετάλλια και η ιθαγένεια του Μιτς...



Με μια αιχμηρή, αλλά επί της ουσίας ανάρτηση, απαντά η πολυνίκης πρωταθλήτρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα πρωθυπουργικά συγχαρητήρια μετά το πρόσφατο ασημένιο της μετάλλιο στο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ρώμης, το 12ο συνολικά σε μεγάλες διοργανώσεις...  
Αφού τον ευχαριστεί για τις ευχές του, η Κατερίνα Στεφανίδη τον παρακαλεί να μεριμνήσει για την αίτηση του συζύγου και προπονητή της προκειμένου να λάβει τιμητική ιθαγένεια, αίτηση που εκκρεμεί από το 2020, προκειμένου όπως πολύ εύστοχα επισημαίνει η μεγάλη επικοντίστρια, «να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει».


Σημειώνεται ότι το 2022, η Κατερίνα Στεφανίδη είχε αφήσει το παράπονό της σε συνέντευξη, όπου άφηνε να εννοηθεί ότι η ενασχόληση της μητέρας της με την πολιτική και τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε στοιχίσει στον σύντροφο και συνεργάτη της το ελληνικό διαβατήριο: « ...Η πραγματικότητα είναι ότι επειδή η μαμά κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ βρέθηκα να παρακαλάω τα τελευταία τρία χρόνια για να πάρει ο Μιτς τιμητικά το ελληνικό διαβατήριο. Το κυνηγήσαμε πιο έντονα λόγω covid, θεωρώντας ότι δεν θα μπορεί να μπει στη χώρα. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, σταμάτησα να ασχολούμαι. Άλλωστε, πλέον μας λένε ξεκάθαρα στη μούρη μας, όχι. Στον Τομ Χανκς βέβαια, το έδωσαν, αφού προφανώς έχει προσφέρει περισσότερα στην Ελλάδα. Ε, θα περιμένουμε τις εκλογές τι να κάνουμε...».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.