18.6.24

Τα... τσούγκρισαν: «Είναι ντροπή αυτό που κάνατε»



Την ώρα που ο πολιτικός κόσμος έχει στραμένο το βλέμμα του στο Ωδείο Αθηνών για τις εργασίες της 1ης Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ, η ένταση ανάμεσα σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει να κοπάσει.

Μάλιστα όταν τελείωσε το πάνελ στο οποίο συμμετείχαν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, υπήρξαν στιγμές έντασης...

, καθώς ο Γιάννης Ραγκούσης πλησίασε τον Ευάγγελο Αποστολάκη, εγκαλώντας τον για την απόλυση του Θανάση Θεοχαρόπουλου. «Καλά βρε Βαγγέλη, είναι δυνατόν ο Κασσελάκης να απολύει τον Θεοχαρόπουλο επειδή είπε την πολιτική του άποψη;»

Τότε, ο Ναύαρχος και Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ φέρεται να δήλωσε πως το πληροφορήθηκε και ο ίδιος από τον Τύπο, με τον κ. Ραγκούση να του ανταπαντά πως «είναι ντροπή, είναι κατάντια και να του πεις ότι σου το είπα».

Μάλιστα μερίδα στελεχών της KO του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για κακό timing στη συγκεκριμένη απόφαση, χωρίς να επεκτείνονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: