24.6.24

Έκθετη η Βούλτεψη...


... όταν προσπαθεί να διαψεύσει δηλώσεις της για το BBC «που ελέγχεται από εμπόρους όπλων» (BINTEO)...
Όπως φαίνεται η υφυπουργός μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη χάνει την ψυχραιμία της όταν τα διεθνή μέσα αναφέρονται στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη...

Μόλις πρόσφατα η Σοφία Βούλτεψη διέψευδε το BBC με αφορμή το αφιέρωμά του για τις επαναπροωθήσεις μεταναστών προσπαθώντας να πείσει πως η κυβέρνησή της «δεν εμπλέκεται με τέτοιες πρακτικές» διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά της ότι αντίθετα έχει σώσει χιλιάδες ανθρώπους.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεφύγει όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Γιαννούλης της υπενθύμισε τις δηλώσεις που είχε κάνει στον ίδιο η Σοφία Βούλτεψη το 2013.

Τότε, η Σοφία Βούλτεψη υποστήριζε ότι το BBC ήταν ελεγχόμενο από εμπόρους όπλων.

Της το θύμισε ο κ. Γιαννούλης με την κυρία Βούλτεψη να χάνει την ψυχραιμία της και να το διαψεύδει κατηγορώντας τον τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για ψέματα.

«Το BBC είπατε το 2013 ότι το ελέγχουν έμποροι όπλων. Το είπατε το 2013 σε εμένα, στην κλειστή ΕΡΤ. Θέλετε να σας βάλω το βίντεο που λέτε ότι το BBC το ελέγχουν έμποροι όπλων;» ανέφερε ο Χρήστος Γιαννούλης.

«Αυτό είναι η προπαγάνδα και το ψέμα σας, δεν έχει όριο. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, άλλο είπα. Οι άνθρωποι είναι τρελοί» απάντησε η Σοφία Βούλτεψη, η οποία εμφανίστηκε θιγμένη.

Τι έλεγε όμως το 2013; Ο Χρήστος Γιαννούλης δημοσίευσε το σχετικό βίντεο, γράφοντας: «Καλά πήγε και αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: