28.6.24

Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι θα τα λάβουν τις επόμενες μέρες...



Οι συνταξιούχοι που έλαβαν αναδρομικά τον Ιούνιο, ήταν αυτοί του τέως ΤΑΠ-ΟΤΕ και στο σύνολο οι δικαιούχοι έφτασαν που τα εισέπραξαν τους 7.002.

Τα χρήματα που πήραν κατά μέσο όρο ήταν 607 ευρώ έκαστος, λόγω ορθού επανυπολογισμού των συντάξεών τους...

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ η διαδικασία συνεχίζεται αν και με αργό ρυθμό, αφού χρειάζεται να γίνει επεξεργασία όλων των στοιχείων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς και εντατικός επανέλεγχος. Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες για δικαιούχους που προέρχονται από το τ. ΤΑΠ – ΟΤΕ, με τον έλεγχο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί, να γίνεται με φυσικό φάκελο, γεγονός που δημιουργεί νέα καθυστέρηση.

Σειρά παίρνουν και οι συνταξιούχοι του τέως ΤΣΠ-ΕΤΕ (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος), όπως ενημερώνει το ΕΝΔΙΣΥ, καθώς και εκεί η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο του ελέγχου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις αμέσως επόμενες ημέρες, δρομολογείται η πληρωμή ενός μέρους από το σύνολο των συνταξιούχων, που δικαιούνται αναδρομικά ποσά.

Υπενθυμίζεται ότι, η διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο και έχουν καταβληθεί αναδρομικά σε συνταξιούχους της πρώην Ολυμπιακής, του τέως ΗΣΑΠ, του τέως ΤΣΠ-ΑΤΕ (Αγροτική Τράπεζα) και του τέως ΤΑΠΙΛΤ (Ιονική – Λαϊκή Τράπεζα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: