4.6.24

Η αλήθεια της μάνας...



Με τις ευρωεκλογές να είναι προ των πυλών, η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις, με  τις κατηγορίες να αφορούν μέχρι και το ότι η ίδια (τάχα) επιδιώκει να χτίσει κομματική καριέρα «εκμεταλλευόμενη» την προσωπική της τραγωδία...

Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη δήλωση στελέχους της Ν.Δ. Λέσβου που κατηγόρησε την κ. Καρυστιανού πως «εργαλειοποιεί» τον θάνατο του παιδιού της «για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική» της «εξέλιξη».

«Δεν συνταχθήκαμε με κανένα κόμμα όπως μας κατηγόρησαν από την αρχή. Τώρα μας κατηγορούν πάλι. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν, δεν καπηλευόμαστε κανέναν, ούτε αισθανόμαστε επαίτες. Λυπόμαστε βαθύτατα για την άδικη και αισχρή επίθεση προς το πρόσωπο μου/μας και τις κινήσεις μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μ. Καρυστιανού, σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. 

Για άλλη μια φορά, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και για τον λόγο ο Σύλλογος στράφηκε στα Ευρωπαϊκα Δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Εμείς , οι οικογένειες που απαρτίζουν το Σύλλογο, δεν εμπιστευόμαστε την Ελληνική Δικαιοσύνη γιατί δεν είναι ανεξάρτητη , γιατί δεν είναι αδέκαστη και έχουμε άπειρα παραδείγματα κακοδικίας ειδικά σε περιπτώσεις πολιτικών κατηγορούμενων. Εμείς , επιλέξαμε να στραφούμε αμέσως προς το εξωτερικό, τα Ευρωπαϊκα Δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεθοδεύουμε τις κινήσεις μας προς τους επερχόμενους δικαστικούς αγώνες κάθε φορά εντοπίζοντας την ορθότερη κίνηση. Μέσα από έρευνα, κάθε καινουρια πληροφορία καθορίζει και την επόμενη μας απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: