6.6.24

Σύμη: Χάθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ...


Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του...
Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για Βρετανό γνωστό τηλεοπτικό γιατρό και συνεργάτη του BBC, ο οποίος αγνοείται από χθες στη Σύμη, έπειτα από πεζοπορία. Πρόκειται για τον Μάικλ Μόσλεϊ, γνωστό για την εμφάνιση του σε τηλεοπτικά προγράμματα όπως το This Morning και το The One Show...

Ο Independent αναφέρει σχετικά πως μια τοπική ομάδα στο Facebook απευθύνει την εξής έκκληση: «Έχεις δει αυτόν τον άνθρωπο; Ξεκίνησε για να επιστρέψει περπατώντας από τον Άγιο Νικόλαο περίπου στις 13.30 και δεν κατάφερε να φτάσει σπίτι. Οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχουν περάσει 6 ώρες από την τελευταία φορά που τον είδαν».


Η ανάρτηση μοιράστηκε μια εικόνα του δρ Μόσλεϊ φορώντας ένα μπλε καπέλο, μπλε πουκάμισο και ένα σορτς και ανέφερε ότι μια ομάδα έρευνας και διάσωσης από την Αθήνα ήταν παρούσα.

Ένας χρήστης σε ένα τοπικό φόρουμ είπε ότι «άφησε το τηλέφωνό του στο κατάλυμά του».

«Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να χαθείς στη Σύμη καθώς τόσα πολλά μονοπάτια έχουν βγει στην επιφάνεια και υπάρχει πολύ περισσότερη δραστηριότητα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές», πρόσθεσαν.

Σύμφωνα με την MailOnline, η σύζυγός του,  Δρ Κλερ Μπέιλι, 62 ετών, σήμανε συναγερμό αφού δεν είχε επιστρέψει στις 7.30 μ.μ. της Τετάρτης, ενώ είχε πάει για πεζοπορία.

Ο 67χρονος πιστώνεται για την αυξανόμενη δημοτικότητα της δίαιτας 5:2 για την απώλεια βάρους, η οποία περιλαμβάνει δύο ημέρες νηστείας κάθε εβδομάδα και επίσης φιλοξενεί το podcast Just One thing για το BBC.

Έκανε επίσης την εκπομπή του Channel 4 Michael Mosley: Who Made Britain Fat? και συμμετείχε στη σειρά του BBC Trust Me, I'm A Doctor.

Ο Δρ Μόσλι έχει λάβει ένα βραβείο Emmy για το επιστημονικό ντοκιμαντέρ του BBC The Human Face.

Έχει τρία παιδιά με τη σύζυγό του, η οποία είναι επίσης γιατρός, συγγραφέας και αρθρογράφος θεμάτων υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: