26.5.24

Πληρωμένη απάντηση Κασσελάκη για το «μισό κιλό φέτα»...


Απάντηση στις δικαιολογίες της κυβέρνησης για τον... τιμοκατάλογο έμπνευσης Μητσοτάκη έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης...


Σε ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε μετά το ψέμα του πρωθυπουργού στους πολίτες ότι η φέτα στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 €, έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό επικρατείας να με βρίζουν δημόσια επειδή γύρισα τα σουπερμάρκετ και ανέδειξα την εξαπάτηση. 


«Τα ίδια και για το ελαιόλαδο, παρότι δημοσίευσα τις φωτογραφίες: Βιολογικό, 750ml, εδώ και στη Γερμανία. Η πικρή αλήθεια: Πληρώνουμε το εθνικό μας προϊόν πιο ακριβά από τους Γερμανούς. Τώρα προσπαθούν να τα μπαλώσουν: "Ο Πρωθυπουργός εννοούσε το μισό κιλό φέτα, γιατί κατέθεσε έγγραφο για την τιμή του μισού κιλού". Και το αστείο: "Δεν λέει πουθενά στο βίντεο ότι μιλάει για κιλό, να, δείτε το βίντεο!"».

Ο κ. Κασσελάκης σχολιάζει ειρωνικά πως ο ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει ότι την επόμενη φορά που θα αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης τιμές, θα εννοεί το μισό κιλό ψωμί, το μισό κιλό κρέας, το μισό λίτρο βενζίνη - και τότε όλα θα γίνουν ξαφνικά πάμφθηνα.

«Αυτές είναι κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη. Πιο πειστικό θα ήταν το επιχείρημα ότι ο Πρωθυπουργός εννοεί την ειδική φέτα Ολύμπου που παράγεται στα... 30.000 μέτρα» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: