27.5.24

Αποθέωση για τον Παναθηναϊκό σε Ελ. Βενιζέλος και ΟΑΚΑ...



Φωτογραφίες και βίντεο με τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού...
Θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης επιφύλαξαν στην Αθήνα χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού, που τους περίμεναν να επιστρέψουν από το Βερολίνο με την κούπα της Euroleague...


Πλήθος κόσμου περιμένει την άφιξη της ομάδας του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο, μετά την νίκη του στον τελικό του Final 4 | ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Λίγο μετά τις 14:15 το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των πρασίνων προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Εκεί βρισκόταν ήδη ένα ανοιχτό καταπράσινο λεωφορείο για να τους μεαφέρει, με πολύ αργή ταχύτητα, στο ΟΑΚΑ τους παίκτες του Παναθηναϊκού για να συνεχιστεί εκεί η φιέστα. Από πίσω οι οπαδοί της ομάδας, που από χθες το βράδυ πανηγυρίζουν ξέφρενα για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού κυπέλλου μπάσκετ στην ιστορία του συλλόγου.
 

Λόγω της διέλευσης της αποστολής του Παναθηναϊκού, έκλεισε προσωρινά το ρεύμα της Αττικής Οδού από το αεροδρόμιο προς την Ελευσίνα.


Πώς έφτασε στον θρίαμβο

Με συγκλονιστική ανατροπή στο β΄ ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 95-80 τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό, στην κατάμεστη Uber Arena του Βερολίνου. Έτσι, οι «πράσινοι» κατέκτησαν τον τίτλο της Euroleague και έραψαν στη φανέλα τους το έβδομο αστέρι, όσα και τα κύπελλα πρωταθλητριών που έχουν κατακτήσει στο μπάσκετ. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στον θρόνο της έπειτα από 13 χρόνια.

Στον ημιτελικό της Euroleague, ο Παναθηναϊκός είχε υποτάξει 73-57 τη Φενερμπαχτσέ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: