18.5.24

Αρπαγή και βασανιστήρια από την οικογένεια της κοπέλας του κατήγγειλε 17χρονος...



 Τον εφιάλτη που έζησε ο 17χρονος γιος του στα χέρια της οικογένειας μιας συμμαθήτριας με την οποία είχε φλερτ, κατήγγειλε ο πατέρας του νεαρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.


Όπως ανέφερε... ο πατέρας, ο αδελφός του κοριτσιού μαζί με άλλο ένα άτομο τον έβαλαν με τη βία σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στο σπίτι της οικογένειας. Εκεί τον ξυλοκόπησαν και τον βασάνιζαν, όπως του είπε ο γιος του, επί περίπου 2,5-3 ώρες.


Το περιστατικό φέρεται να συνέβη προχθές, Τετάρτη, στην Αρεόπολη.

Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό πως για την υπόθεση συνελήφθησαν και κρατούνται ένας 22χρονος και ένας 23χρονος, κατηγορούμενοι για αρπαγή ανηλίκου, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο συλληφθέντες έχουν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν για τις πράξεις τους. Επίσης, αναζητήθηκε η μητέρα του 23χρονου, η οποία επίσης φέρεται ότι επιτέθηκε στον 17χρονο, αλλά δεν εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές.


Τον άρπαξαν μπροστά στη μητέρα του

Ο πατέρας του 17χρονου είπε πως η αρπαγή του γιου του έγινε μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Σύμφωνα με τον ίδιο η οικογένεια τους κοριτσιού δεν ενέκρινε τη σχέση, λόγω της αλβανικής καταγωγής του νεαρού. 

Οι απαγωγείς τον άφησαν σε ένα σημείο και από εκεί ο 17χρονος ειδοποίησε τη μητέρα του για να τον βρει. Ο έφηβος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για μέρες και σύμφωνα με τη δικηγόρο του, έχει χάσει την ακοή του από το αριστερό αυτί και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα επανέλθει. 

«Έχει κακώσεις σε όλο του το σώμα, φοβάται και δε θέλει να πάει στο σχολείο. Όσα έζησε ήταν εφιαλτικά», είπε η δικηγόρος της οικογένειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: