11.4.24

Η Μαρία Καρυστιανού αποδομεί τους ισχυρισμούς της εισαγγελέως Αδειλίνη...

Αποκάλυψε ότι έγιναν τέσσερις συναντήσεις της κ. Αδειλίνη με μέλη του Συλλόγου Τέμπη 2023 και ότι οι απαντήσεις της εισαγγελέως ήταν παρόμοιες σε όλες τις συναντήσεις, προτρέποντάς τους να απευθυνθούν στην Εκκλησία και να βρουν παρηγοριά στον Θεό...

Απάντηση μέσω του τηλεοπτικού σταθμού OPEN έδωσε η Μαρία Καρυστιανού στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία από το φόρουμ των Δελφών θέλησε να διαψεύσει ότι παρέπεμψε τους συγγενείς των θυμάτων στην εκκλησία για παρηγοριά. Το ίδιο έκανε και ο Νίκος Πλακιάς, με ανάρτησή του.

Η Γεωργία Αδειλίνη, μιλώντας στο φόρουμ για το θέμα των Τεμπών, είπε ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως συγκάλυψη από την πλευρά της Δικαιοσύνης στο σιδηροδρομικό δυστύχημα και απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο.

Επίσης, παρέπεμψε την απόφαση για παραπομπή πολιτικών προσώπων στη δικαιοσύνη στη Βουλή, λέγοντας ότι αυτή είναι αρμοδιότητα του Κοινοβουλίου. Ωστόσο, ταυτόχρονα διέψευσε και τις πληροφορίες ότι σε συνάντηση με συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών τους παρέπεμψε για παρηγοριά στην εκκλησία, όπως έχουν καταγγείλει επανειλημμένως

Είπε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου: «Ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν τοποθετήθηκα είναι από σεβασμό στα νεκρά παιδιά, στα θύματα του δυστυχήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω οιονδήποτε συγγενή προσέφυγε σε μένα για να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε, τον παρέπεμψα για παρηγοριά στην Εκκλησία. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον κυνισμό που μου αποδίδεται. Θα ήταν απάνθρωπο - και για όσους με γνωρίζουν δεν μου ταιριάζει. Αψευδής μάρτυς είναι η παραγγελία στην Εισαγγελία Λάρισας, που λέω ότι πρέπει να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των συγγενών»..

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν έχουμε χάσει την αντιληπτική μας ικανότητα»

Ωστόσο, η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της Μάρθης, έπειτα από επικοινωνία με τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, διέψευσε από την πλευρά της την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Αναστασία Αργυριάδου, τηλεφώνησε στη Μαρία Καρυστιανού και της ζήτησε να σχολιάσει όσα είπε η Γεωργία Αδειλίνη.

Η κ. Καρυστιανού είπε ότι «δεν τα έχουμε χάσει. Η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από όσα θέλει» η κ. Αδειλίνη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: