9.4.24

Η «συστολή» του Δ. Μαρκόπουλου...



Ο τίτλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ήταν «Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό», όσον αφορά βέβαια χθεσινή δημοσκόπηση που δείχνει κατολίσθηση της Νέας Δημοκρατίας... 

Όλοι προσπαθούσαν να εξηγήσουν το... φαινόμενο και κυρίως βέβαια αναφέρθηκαν στο έγκλημα στα Τέμπη, αφού εκεί η πλειοψηφία των ερωτηθέντων εξακολουθεί να πιστεύει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει ευθύνες. 

Ο παριστάμενος, πρώην δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαρκόπουλος, σεμνά και ταπεινά προσπαθούσε να δικαιολογήσει ότι είχε «μια συστολή η κυβέρνηση» μετά το δυστύχημα «και δεν το διαχειρίστηκε σωστά», όπως στο Συνέδριο ο πρωθυπουργός, που είπε ότι «θα λάμψει η αλήθεια».

Κουβέντα και καμία συστολή για τον εαυτό του, που ως πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, φρόντισε όχι μόνο να μην ακουστούν βασικοί μάρτυρες, όχι μόνο να μην αφουγκραστεί την αγωνία της κοινής γνώμης αλλά επιπλέον... χωρίς συστολή παρουσίασε στην Ολομέλεια ένα πόρισμα άξιον ντροπής... Ούτε κανείς από τους παριστάμενους του έκανε την ερώτηση κατά πόσον συναισθάνεται κι αυτός την ευθύνη για κουκούλωμα στην υπόθεση των Τεμπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: