10.4.24

Γι' αυτο κερδίζει ο Κασσελάκης και χάνει ο Ανδρουλάκης...

Οι «προφητείες» του Ανδρέα Δρυμιώτη για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και η αυστηρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ... 

Συνήθως οι προβλέψεις του εκλογικού αναλυτή Ανδρέα Δρυμιώτη είναι εύστοχες για αυτό και έχουν ειδική σημασία.

Σε εμφάνισή του στο κανάλι Action24 έκανε τις δικές του εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των φετινών Ευρωεκλογών. Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στι Ευρωεκλογές, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, θα κυμανθεί στο 33%-35%.Αναφέρθηκε όμως και στα κόμματα της αντιπολίτευσης και όπως είπε χαρακτηριστικά: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα συγκεντρώσουν μαζί 30%, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση προσθετικά θα πάρουν 20%.

Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι καταστροφική

Το ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία του, αλλά την έχασε. Με την επισήμανση ότι δεν βοήθησε η στάση που κράτησε στη Βουλή στα μη κρατικά πανεπιστήμια και στην επιστολική ψήφο.

Άσκησε δε σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «στήσιμό» του στις δημόσιες εμφανίσεις, λέγοντας ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης συνήθως εμφανίζεται «μουτρωμένος», σε αντίθεση με τον «χαμογελαστό» και αεράτο Στέφανο Κασσελάκη, που φαίνεται να «γράφει» καλύτερα στην επικοινωνία.

«Ο ένας (σ.σ. ο Κασσελάκης) χαμογελάει, ο άλλος (σ.σ. ο Ανδρουλάκης) είναι μουτρωμένος, από ποιον θα αγοράζατε αυτοκίνητο; Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι καταστροφική. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω ο Ανδρουλάκης έχει κάνει έναν στενό κύκλο γύρω του, που του λένε πόσο καλός είσαι», είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: