4.4.24

Το κοστούμι του Ζαγοράκη και τα παράπονα της Ακρίτα...



Μπορεί να ακούγονται πολλά για την επικείμενη (;) μεταγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ και μέχρι να οριστικοποιηθεί η όποια εξέλιξη να ακουστούν ακόμα περισσότερα, αλλά ο ίδιος δείχνει να περνάει καλά...

Όπως μου μεταφέρει πηγή έγκυρη και σπαθάτη, που λένε, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής εθεάθη στην αριστοκρατική λεωφόρο Avenue Louise των Βρυξελλών.

Η πηγή επιμένει ότι ο μέχρι τώρα ευρωβουλευτής της ΝΔ παρήγγειλε κουστούμι για να εμφανιστεί στην επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή στο Κάραβελ όπου θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του.

Τα παράπονα της Ακρίτα

Στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχολούνται αποκλειστικά με τα μείζονα θέματα, έχουν το τελευταίο τριήμερο και τον… καημό της Έλενας Ακρίτα να διαχειριστούν.

Η Βουλευτής Επικρατείας παραπονιόταν γιατί δεν την στήριξε, λέει, το κόμμα της στην κόντρα (που προκάλεσε η ίδια παρεμπιπτόντως) με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη.

Βλέπετε, στην Κουμουνδούρου κατάλαβαν αμέσως το φάουλ της Ακρίτα – ο πρώτος πάντως που την επέκρινε δημοσίως ήταν ο Νίκος Καρανίκας – και τήρησαν αποστάσεις.

Έτσι η ίδια άρχισε τις αιχμές και τις γκρίνιες, κυρίως προς τους συναδέλφους της βουλευτές.

Το γραφείο του Κασσελάκη ενημερώθηκε για το κλίμα που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το θέμα και δόθηκε η εντολή, τρόπον τινά, να μην εμπλακεί κανένας στην υπόθεση, ώστε να ξεχαστεί το συντομότερο. 

Κάλχας - Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: