4.3.24

Η κρίση στο ΠΑΣΟΚ και η στόχευση του Μητσοτάκη...


Εάν δει κανείς προσεκτικά θα διαπιστώσει ότι μείζον πρόβλημα υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχει να αντιμετωπίσει τουλάχιστον, μέχρι στιγμής, δυο βουλευτές που δεν είναι διατεθειμένοι να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο. 

Η μια είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο άλλος ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Και... μένει να φανεί και ποιος ακόμα, μετά και την τοποθέτηση πολλών πανεπιστημιακών που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς που τοποθετούνται υπέρ της ίδρυσης μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Και μένει να φανεί κατά πόσο ο Ν. Ανδρουλάκης θα δείξει πυγμή και θα διαγράψει βουλευτές.

Πάντως αυτή η κρίση για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αξιοποιείται από το Μέγαρο Μαξίμου που θεωρεί από εδώ και πέρα, μετά και τα όσα έχουν γίνει στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ότι έχει πρόσφορο έδαφος να κτυπήσει το ΠΑΣΟΚ. 

Και έχει χαραχθεί στρατηγική αντιμετώπισής του και κυρίως αποδόμησης. Και αυτό διότι απευθύνεται σε κεντρογενείς ψηφοφόρους που αποτελούν και την δεξαμενή από την οποία μπορεί να αντλήσει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά και την μεγάλη πίεση από τα δεξιά...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: