25.2.24

Η πρώτη δήλωση Γεροβασίλη μετά το συνέδριο...



Την απόφαση του συνεδρίου θα σεβαστεί η Όλγα Γεροβασίλη, όπως ανακοίνωσε μέσω των social media, με την αντιπρόεδρο της Βουλής να υπογραμμίζει «τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη»...


Πέταξε, ωστόσο, αιχμή προς τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας «δε θα σταματήσω να επιμένω όμως στην άποψη ότι η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά. Άλλωστε αυτό του είπε και το συνέδριο στην πρόκληση του "βρείτε μου αντίπαλο"».


Η ανάρτηση


Συνομιλώντας, πάντως, με δημοσιογράφους η Όλγα Γεροβασίλη δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι δεν μπήκαν σε ψηφοφορία η δική της πρόταση και του Στέφανου Κασσελάκη, παρά μόνο εκείνη των Σωκράτη Φάμελλου, Νίκου Παππά και Γιώργου Τσίπρα.

«Γιατί πρώτη αυτή; Διότι δεν έπρεπε να φανεί ότι καταψηφίζεται η πρόταση του προέδρου» σχολίασε για να προσθέσει «λευκή επιταγή δεν υπάρχει για κανέναν. Ο καθένας την ευθύνη του γι' αυτές τις ευρωεκλογές».


Δεν υπάρχουν σχόλια: