9.2.24

Αποστασιοποιημένος Τσίπρας...


Μόνο στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχει ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, όπως έλεγαν χθες το απόγευμα συνομιλητές του, δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» σε κάποια άλλη εκδήλωση στο... ενδιάμεσο. Πώς προέκυψε αυτή η διαρροή; 

Μα η συνάντησή του με το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Διονύση Τεμπονέρα, λίγες ημέρες πριν από την εκδήλωση με θέμα «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;», άναψε τη συζήτηση. 

Εξάλλου, η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει προκαλέσει γκρίνιες τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στη Χαριλάου Τρικούπη. Ο Μητσοτάκης «τρώει» όσους υπάρχουν απέναντί του ακόμη και στις συζητήσεις, πριν καν φτάσουν στα αξιώματα, μου έλεγαν πολιτικοί παράγοντες, που δεν ανήκουν στη Δεξιά.

Πάντως, η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δ. Τεμπονέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν προγραμματισμένη εδώ και μέρες και πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του εργατολόγου, που δέχεται πολλά πυρά. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε λόγο να αρνηθεί, καθώς αποδέχεται όλα τα αιτήματα για συνάντηση, είτε είναι από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είτε από άλλους παράγοντες. 

Άρα, δεν υπάρχει κάτι περίεργο και σίγουρα δεν έχει σχέση με την εκδήλωση η συνάντηση» μου είπαν συνεργάτες του, που συμπλήρωσαν ότι συζητήθηκαν οι ευρύτερες εξελίξεις στην Αριστερά και την Κεντροαριστερά...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: