13.2.24

Τα παράπονα του Ανδρουλάκη...




Την περασμένη Κυριακή το πρωί έγινε μεγάλη σύναξη σε ξενοδοχείο κοντά στην Βαρβάκειο όπου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κυριολεκτικά έγινε το αδιαχώρητο, αφού μαζεύτηκε πολύς κόσμος, δημοτικοί και... διαμερισματικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, κομματικά στελέχη, μέλη, κ.λ.π. 

Εκεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, που έκανε παράπονο στον σύντομο χαιρετισμό του γιατί δεν ακολουθεί το κόμμα, δηλαδή τα στελέχη τις πρωτοβουλίες που παίρνει το ΠΑΣΟΚ. 

Τι θέλει ο Ν. Ανδρουλάκης; Να προωθούν τα στελέχη και τα μέλη τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, όπως π.χ. για την στεγαστική πολιτική, κ.α. Μόνο που όπως μου είπε και έμπειρο παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι ωραίο να το ζητάς, αλλά για να υπάρχει και ανταπόκριση πρέπει και εσύ ο ίδιος ως πρόεδρος του κόμματος να μην είσαι κλειστοφοβικός και να κάνεις …«παιχνίδι» μόνο με μια κλειστή ομάδα αλλά να είσαι ενωτικός και να δίνεις ρόλο και χώρο σε όλους. 

Και αυτό δεν γίνεται στο ΠΑΣΟΚ. Πολλά στελέχη με θέσεις ευθύνης σε διάφορα σημεία του κρατικού μηχανισμού δεν έχουν συναντηθεί μαζί του, όπως και πρώην υπουργοί και βουλευτές επί έτη, ενώ ακόμα και δημοσιογράφοι λίγοι και εκλεκτοί συνομιλούν μαζί του. Να τα λέμε όλα!...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: