13.2.24

Κυβέρνηση πιο γρήγορη... κι από τους υπουργούς της...



Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να περάσει «στα γρήγορα» το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στους ποινικούς κώδικες. Μόνο που ήταν τόσο γρήγορη που δεν την πρόλαβε ούτε ο …αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης.

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από την... παρατήρηση που έκανε η Ζωή Κωσταντοπούλου όταν ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης για την επεξεργασία του και ο Γιώργος Φλωρίδης δεν είχε προλάβει να έρθει.

Όπως παρατήρησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας (που σε κάτι τέτοια είναι …ειδική) «ο Κανονισμός της Βουλής, όπως ξέρετε, προβλέπει ότι τα νομοσχέδια κατατίθενται μέχρι τις 20.00΄ το βράδυ της Πέμπτης για να προγραμματιστούν την επόμενη εβδομάδα. 

Αυτό το νομοσχέδιο έχει κατατεθεί 12.40΄ ξημερώματα του Σαββάτου και προγραμματίζεται με έναν τρόπο κατεπείγοντα και αιφνιδιαστικό που απ’ ότι κατάλαβα ούτε ο Υπουργός δεν πρόλαβε να είναι. Μαςλέτε ότι προσγειώθηκε τώρα στο Αεροδρόμιο και έρχεται».

Συνέχισε λέγοντας πως «ούτε ο Υπουργός δεν ειδοποιήθηκε. Καλείται δηλαδή η Επιτροπή να ξεκινήσει μια διαδικασία, εν απουσία του Υπουργού του κυρίου Φλωρίδη με την παρουσία του Υφυπουργού και με την δική σας ενημέρωση ότι θα έρθει και ο Υπουργός κάποια στιγμή, γιατί έρχεται από το Αεροδρόμιο»...

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: