9.2.24

Οκτώ εφημερίδες...


Δεν είναι συχνή η περίπτωση οκτώ ημερήσιες εφημερίδες να συμπίπτουν στο βασικό τους θέμα. Το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια αναδείχτηκε ως κορυφαίο θέμα της προχθεσινής ημέρας από το μεγαλύτερο μέρος τού Τύπου. 

Το αξιολόγησαν ως τέτοιο η... Καθημερινή («Τα "κλειδια" για τα μη κρατικά ΑΕΙ»), τα Νέα («Στα μη κρατικά ΑΕΙ με… Πανελλαδικές»), η Εφημερίδα των Συντακτών («Φοιτητές δυο ταχυτήτων»), η Απογευματινή («Ιδιωτικά ΑΕΙ – Όλα τα τι και τα πώς»), Ο Ελεύθερος Τύπος («Οι "βάσεις" εισαγωγής σε μη κρατικά ΑΕΙ»), ο Ριζοσπάστης («Σήμερα ν’ ακουστεί πιο δυνατά: Πάρτε το πίσω, να μην κατατεθεί!»), η Δημοκρατία («Στα ιδιωτικά πανεπιστήμια μέσω πανελλαδικών») και ο Λόγος («Εισαγωγή με πανελλήνιες»).

Με άλλο βασικό θέμα κυκλοφορούν η Κοντρα («Πήγαν να εγκλωβίσουν τον Αλέξη Τσίπρα!»), η Αυγή («Κατάντια», «Η Ελλάδα καταδικάζεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»), το Μανιφέστο («Δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα», εννοώντας Κασσελάκη, Τεμπονέρα), η Εστία («Η πρώτη καταδίκη της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από 44 χρόνια στην ΕΕ!»)...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: