26.2.24

Νέα επίθεση Πολάκη σε Τσίπρα, με μνήμες από το 2023...



Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα άφησε για μια ακόμη φορά ο Παύλος Πολάκης, που θυμήθηκε ότι πέρυσι τέτοια εποχή βρέθηκε απολογούμενος στο κόμμα, ενώ είχε αποκλειστεί από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά ο Μιχάλης Χαιρετάκης. Μάλιστα, στην ανάρτησή του αναρωτιέται «Ποιος είχε δίκιο τελικά;»...

Ο βουλευτής Χανίων, σε σημερινή ανάρτησή του (26 Φεβρουαρίου», ξαναμοιράζεται περσινή δημοσίευση στον λογαριασμό του στο facebook, με αφορμή την τότε απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παυθεί από τομεάρχης και να παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

«Ένα χρόνο μετά, με τις εξελίξεις στο predator, με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης, με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου, με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών, με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν….. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;», γράφει ο Παύλος Πολάκης.
 

Γράφει συγκεκριμένα:

«Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:

Με αιτία και αφορμή την ανάρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….

Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου, με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν…..

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

Υγ Γράφω "αιτία και αφορμή" καθώς είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετακη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματείας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθακη ο οποίος απαίτησε να βγει!!».



Ο Παύλος Πολάκης είχε επικρίνει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την παρέμβασή του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όταν κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να επαναβεβαιώσει τη θέση του στην ηγεσία με εσωκομματικές εκλογές.

Τότε σημείωσε: «Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές. Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές. Γιατί ο λαός εχει προβλήματα που μεγαλώνουν,ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα. Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη ,που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο. Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν! Η Ολγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: