13.2.24

Στο Μαξίμου η 15μελής αντιπροσωπεία των αγροτών...


Αρχίζει η συνάντηση με Μητσοτάκη...

Ξεκινά η κρίσιμη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων των αγροτών, συνάντηση από την οποία θα κριθεί το μέλλον των... κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου.

Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν 15 άτομα και συγκεκριμένα  οι: Σωκράτης Αλειφτήρας (εκπρόσωπος Τύπου της Αγροτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας), Διαμαντής Διαμαντόπουλος (πρόεδρος του Πανσεραϊκού Αγροτικού Συλλόγου), Κωνσταντίνος Καναβίδης (Έβρος), Σάββας Κεφαλάς (πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς), Νίκος Κούτρας, Χρήστος Λυγδής (Φθιώτιδα), Ρίζος Μαρούδας (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας), Γιάννης Παναγής (αντιπρόεδρος Πανσεραϊκού Αγροτικού Συλλόγου), Χρήστος Πάντζιος (Αλμυρός), Ευάγγελος Παπαγιαννούλης (Κιλελέρ), Γιάννης Σδράλης (Τρίκαλα), Γιώργος Σιδηρόπουλος (Πέλλα), Κώστας Τζέλλας (Καρδίτσα), Χρήστος Τσιπέλης (Ορμύλια Χαλκιδικής), Κώστας Χατζηπαραδείσης (Λαγκαδάς).

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα του Μαξίμου η συνάντηση με την αντιπροσωπεία των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα θα διαρκέσει μία ώρα καθώς θα ακολουθήσει συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με το προεδρείο της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεύτερη συνάντηση, αυτή με την ΕΘΕΑΣ, προσδιορίστηκε σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να διερευνήσει το ενδεχόμενο διχασμού των αντιπροσωπειών όχι τόσο ως προς τα αιτήματα αλλά ως προς την αποδοχή των κυβερνητικών προτάσεων. 

Η ΕΘΕΑΣ, θεωρείται από το Μαξίμου ότι αντικατοπτρίζει τη θεσμική εκπροσώπηση των Αγροτικών Συνεταιρισμών με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρούν ότι μπορούν να βρουν κοινό τόπο «αδειάζοντας» κατά το δυνατόν το ισχυρό μέτωπο που έχει δημιουργήσει η Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων των αγροτών...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: