26.1.24

Με τους δημοσιογράφους κι όχι με τον Δημητριάδη ο Ανδρουλάκης...



Στο πλευρό των δημοσιογράφων και των Μέσων που πρωτοστάτησαν στην αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, και βρέθηκαν στο στόχαστρο του Γρηγόρη Δημητριάδη, στέκεται το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και ο Νίκος Ανδρουλάκης προσωπικά.

Με τον κ.Ανδρουλάκη να θυμίζει ότι ήταν η ερευνητική δημοσιογραφία που αποκάλυψε τις... πτυχές του σκανδάλου των παράνομων παρακολουθήσεων, κάνοντας λόγο για μία από τις νοσηρότερες υποθέσεις παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υπονόμευσης του κράτους Δικαίου και των δημοκρατικών θεσμών, στην Χαριλάου Τρικούπη περιγράφουν την ‘εξοντωτική αγωγή’ του Γρηγόρη Δημητριάδη σε βάρος της Εφημερίδας των Συντακτών, των Reporters United και του Θανάση Κουκάκη, ως «ευθεία προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού των δημοσιογράφων», ειδικά από τη στιγμή που ενάμισι χρόνο μετά δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες στους υπαιτίους του σκανδάλου. 

«Η προστασία της ελευθερίας του Τύπου είναι βασικός πυλώνας της λειτουργίας της Δημοκρατίας και για αυτό στεκόμαστε στο πλευρό όσων διώκονται γιατί υπηρετούν το λειτούργημά του», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: