8.1.24

Ποντάρει στον Τσιόδρα ο Άδωνις...


Αν και ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει φροντίσει να βρίσκεται πολύ μακριά από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ο ίδιος συνεχίζει να δουλεύει αθόρυβα και να μετέχει στην μάχη κατά  του κορονοϊού. Βεβαίως, επικεφαλής λοιμωξιολόγος δεν είναι πια, αλλά κάνει σπουδαία δουλειά στο πανεπιστήμιο και το νοσοκομείο Αττικόν, ενώ όλοι... κρέμονται από τα χείλη του στις συνεδριάσεις της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων για να ακούσουν όσα έχει να πει. 

Για το λόγο αυτό, άλλωστε, στην πρώτη σύσκεψη που έκανε την πρώτη μέρα της επιστροφής του στο υπουργικό γραφείο της οδού Αριστοτέλους, ο Άδωνις Γεωργιάδης, φώναξε το Σωτήρη Τσιόδρα για να ακούσει από τα χείλη του μία εκτίμηση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας. 

Οι πληροφορίες του Neo επιμένουν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι απλώς ήταν προσηλωμένος στα λεγόμενα Τσιόδρα, αλλά... κρατούσε και σημειώσεις. Και, αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει την βαθιά εκτίμηση του νέου υπουργού Υγείας στον άνθρωπο ο οποίος με τις καθημερινές του ενημερώσεις κατάφερε με καθησυχάσει όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: