14.12.23

Ρέντη: Εντοπίστηκε DNA δεύτερου ατόμου πάνω στο πιστόλι φωτοβολίδων...



Ανοίγει η βεντάλια των υπόπτων για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη βδομάδα στην περιοχή του Ρέντη έξω από το κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη.

Νέες αποκαλύψεις...

έρχονται στο φως και θέλουν την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εντοπίσει δείγμα DNA δεύτερου ατόμου στο πιστόλι από το οποίο εκτοξεύθηκε η φωτοβολίδα, που βρήκε τον προορισμό της στον μηρό του άνδρα των ΜΑΤ που ακρωτηριάστηκε. 

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, το δείγμα από το πιστόλι που συνελέγη από την Αστυνομία ανήκει σε έναν από τους 400 και πλέον -μερικοί δεν δέχθηκαν να δώσουν DNA- οπαδούς του Ολυμπιακού που έδωσαν DNA κατά την προσαγωγή τους. Αναφέρεται ότι πρόκειται για άτομο που βρισκόταν ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών για εμπλοκή στα επεισόδια. Προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και τα στοιχεία έχουν παραδοθεί στις εισαγγελικές αρχές που θα αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειες.


Η είδηση έρχεται λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση του 18χρονου, που ομολόγησε για τον τραυματισμό του 31χρονου άνδρα των ΜΑΤ. Σήμερα, ο νεαρός κατηγορούμενος ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, μετά από απειλές που δέχθηκε η οικογένειά του, όμως το αίτημά του απορρίφθηκε, καθώς κρίθηκε ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις.


Ο 18χρονος είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος, διατάραξη οικιακής ειρήνης και κατοχή βεγγαλικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: