5.12.23

Με υπόμνημα οι εξηγήσεις Β. Μαρινάκη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου...



Δεν προσήλθε σήμερα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης, που είχε κληθεί από την πρώτη για να παρέχει εξηγήσεις σχετικά με την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. περί εγκληματικής οργάνωσης που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο,  μετά τον επεισοδιακό αγώνα στον Βόλο. 


Στην... κατά μέτωπον επίθεση εναντίον της κυβέρνησης η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ χαρακτήρισε «ανύπαρκτα τα υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

Η κ. Αδειλίνη κάλεσε τον κ. Μαρινάκη να να ενημερώσει την ίδια και τον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου και εποπτεύοντα εισαγγελέα επί του αθλητισμού, Γεώργιο Οικονόμου. Ωστόσο, αντ' αυτού προσήλθε ο δικηγόρος του, Βασίλης Δημακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε πως ο επιχειρηματίας θα παραδώσει εγγράφως όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή του για τη δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο κ. Μαρινάκης να καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικό υπόμνημα, το περιεχόμενο του οποίου θα αξιολογηθεί από την κυρία Αδειλίνη, η οποία θα καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: