5.12.23

Πρωτοφανής απρέπεια στο Ευρωκοινοβούλιο...


Κατήφορος της Νέας Δημοκρατίας μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής LIBE όπου ακούστηκαν μερικές σκληρές αλήθειες για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο κράτος δικαίου. Ο βουλευτής της... ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης όταν δεν διέκοπτε τη συζήτηση, ενοχλημένος από αυτά που άκουγε, έκανε απρεπέστατα σχόλια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης μετέτρεψαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε πεδίο εσωτερικών αντιπαραθέσεων, δεδομένου ότι τελούν υπό διάλυση, ιδιαιτέρως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να πουν κάτι, έστω εκτός Αθηνών» ανέφερε ο Βασίλης Υψηλάντης, δείχνοντας το πολιτικό ήθος της ΝΔ.

Είχε προηγηθεί το άγριο σφυροκόπημα από ευρωβουλευτές, για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Η Σόφι ιν'τ Βελντ έδειξε ευθέως προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μιλώντας για τα κατασκοπευτικά λογισμικά και την «κατάχρησή τους σε διάφορα κράτη είτε για εσωτερική χρήση είτε για εξαγωγή στο Σουδάν, στο Μπαγκλαντές, τη Μαδαγασκάρη και άλλες "υποδειγματικές δημοκρατίες"»...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: