15.12.23

Ο Φλωρίδης που θύμισε κάτι από Κασιδιάρη...


Ο Παύλος Πολάκης μπορεί να φώναζε περισσότερο από τα έδρανα ο Τσακαλώτος όμως ήταν που έθεσε το πολιτικό πρόβλημα που καταγράφθηκε με την χθεσινή παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη στην Βουλή.

Ιδίως όταν το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην... ανάγκη αυστηρότερων ποινών ως αποτρεπτικό στοιχείο της εκγληματικότητας εγκαλώντας την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τους ποινικούς κώδικες που θεσμοθέτησε. 

Με φράσεις μάλιστα  του είδους «οι πολίτες επιθυμούν να μην τους κλέβουν ληστές, να τους βιάζουν τα παιδιά τους, να τους συκοφαντούν. Αυτά αγνοήθηκαν για πολλά χρόνια».

Όπως επισήμανε απαντώντας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «ο κύριος Φλωρίδης απέδειξε ότι είναι δυνατόν να πας από το προοδευτικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ στην ακροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να περάσεις από το ενδιάμεσο στάδιο της φιλελεύθερης Δεξιάς. 

Είχα πάρα πολύ καιρό σε αυτήν τη Βουλή να ακούσω έναν τέτοιο ακροδεξιό λόγο. Από τότε που έφυγε η Χρυσή Αυγή έχω να ακούσω τέτοιο λόγο». Θέση που υιοθέτησε μετά και ο Παύλος Πολάκης...

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: