18.11.23

Ο Π. Πολάκης σήκωσε το γάντι που πέταξε η Σία Αναγνωστοπούλου...



Απάντηση με αιχμές στη Σία Αναγνωστοπούλου και στα όσα ανέφερε για τον ίδιο, έδωσε ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. 


Υπενθυμίζεται ότι η πρώην υπουργός προσφάτως άφησε ανοιχτό... το ενδεχόμενο αποχώρησής της από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Π. Πολάκη, κατηγορώντας τον για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων. Επίσης, τον χαρακτήρισε υπεύθυνο για το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη δεν έλαβαν θέσεις ευθύνης μέσα στο κόμμα. 

Σηκώνοντας το γάντι, λοιπόν, ο Π. Πολάκης (ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο τού συντονιστή της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου μετά την αναρρίχηση του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος) ανέφερε τα παρακάτω, συνδυάζοντας τα με συγκεκριμένες φωτογραφίες, αναρτήσεις και δημοσιεύματα: 


«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες,(φωτο 1-2)
1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι "δεν κάνω για επιτελικές θέσεις". 
Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)»


Δηλαδή ο Π. Πολάκης συσχέτισε την επίθεση που έκανε το 20222 στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με τη λήψη αντιικής θεραπείας στην κ. Αναγνωστοπούλου και τον σύζυγό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: