17.11.23

Ο Στέφανος Κασσελάκης με το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ...



Δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα...
Στην κεφαλή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στεφανος Κασσελάκης, στην μεγαλειώδη πορεία για το Πολυτεχνείο.

O... Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε τα εξής

«Το Πολυτεχνείο 50 χρόνια μετά είναι πηγή έμπνευσης, στήριγμα για τους σημερινούς και μελλοντικούς αγώνες. Τα μηνύματα είναι επίκαιρα, είναι διαχρονικά. Σήμερα συναντιέται το σύνθημα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία με τους αγώνες των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των εμπόρων, των επιστημόνων, της νεολαίας ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική υπερφορολόγησης των αδυνάτων, στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, για σύγχρονη Παιδεία, για Υγεία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και ταυτόχρονα το σύνθημα έξω οι ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ, έξω οι βάσεις, που φώναξαν οι φοιτητές και ο λαός το '73, είναι επίκαιρα και ταυτόχρονα δίνουν το μήνυμα ενάντια στις ιμπεριλιαστικές επεμβάσεις και στη συμμετοχή της χώρας μας στους πολέμους».


Ο γ.γ. του ΚΚΕ χαιρέτησε την αλληλεγγύη ενάντια στο κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ, που στηρίζει η ελληνική κυβέρνηση, και καταδίκασε τις αποφάσεις με τις οποίες «δίνει γη και ύδωρ στους δολοφόνους των λαών».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: