19.11.23

Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ...



Πυρετώδεις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ όλο το Σαββατοκύριακο. Χθες πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και σήμερα διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής όπου αναμένεται και η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Η Χαριλάου Τρικούπη χαράσσει την στρατηγική μέχρι... τις ευρωεκλογές του Ιουνίου και προχωρά σε απολογισμό των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών. 

«Ο μεγάλος μας στόχος δεν είναι να περάσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ να είναι η νικηφόρα δύναμη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Υπάρχει ένας σταθμός, οι ευρωεκλογές, που είναι πολύ κρίσιμος. Έχουμε θέσει στόχους, αλλά ο μεγάλος στρατηγικός στόχος είναι οι επόμενες βουλευτικές εκλογές», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης την Παρασκευή στον ΑΝΤ1.

Όπως γράφει η «Εφ.Συν.», κριτική προς την ηγεσία διατυπώνουν ορισμένα στελέχη, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Καστανίδης, αλλά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που αντιδρά σε ενδεχόμενη επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ στελεχών που είχαν αποχωρήσει στο παρελθόν. 

Στη Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί αισιοδοξία για τα πρόσφατα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που φέρνουν το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση, αυξάνοντας ελαφρώς τα ποσοστά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: