22.11.23

Όταν η Σία προσπαθούσε να φρενάρει τον Ευκλείδη…


Η Σία Αναγνωστοπούλου δεν ανήκει στα στελέχη που είχαν λάβει εκ των προτέρων την απόφαση να αποχωρήσουν από τον ΣυΡιζΑ, αμέσως μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης κέρδισε την προεδρική κούρσα. 

Αντιθέτως, για καιρό διεμήνυε ότι δε χαρίζει το... κόμμα σε κανέναν και καλούσε όλους να κάνουν το ίδιο. Μάλιστα, όταν η ίδια είχε δώσει το «παρών» στην εκδήλωση της Ομπρέλας στον κινηματογράφο Τριανόν, ήταν η μόνη στο πάνελ η οποία είχε υπερασπιστεί την ανάγκη να παραμείνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κι οι συν αυτώ στον ΣυΡιζΑ και να κάνουν πολιτική εντός των τειχών και όχι εκτός. 

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, όσοι τολμούν να εκφράσουν στον Παύλο Πολάκη τη γνώμη τους χωρίς να φοβούνται εκρήξεις και κανιβαλισμούς, έχουν επισημάνει στον πρώην υπουργό ότι αυτό που έκανε είναι εγκληματικό ακριβώς για αυτό το λόγο: επειδή, 

Δηλαδή, «πόλωσε» ένα πολιτικό στέλεχος το οποίο δεν ήθελε να φύγει – αντιθέτως λειτουργούσε σταθεροποιητικά στο εσωτερικό του κόμματος και μπορούσε να παίξει το ρόλο γεφυροποιού. 

Βεβαίως, όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Πολάκη καθώς το τεράστιο «εγώ» του –σε συνδυασμό με την προσωπική ατζέντα- είναι πάνω και από εσωκομματικές τακτικές, αλλά και από την ενότητα του κόμματος αυτού καθαυτό...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: