28.11.23

Παγωμάρα...


Οι Κινέζοι λένε ότι μια φωτογραφία τις περισσότερες φορές αξίζει περισσότερες από χίλιες λέξεις. Εν προκειμένω αυτή που ανέβασε ο πρόεδρος Ανδρουλάκης από την πρώτη, μετεκλογικά, συνάντηση του, με το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, ίσως και να... αξίζει και… 2000 λέξεις.

Αν κρίνω από το σχετικό στιγμιότυπο μάλλον επιβεβαιώθηκε η παγωμάρα (ανάμεσα στις κενές καρέκλες) που επικρατεί στις σχέσεις των δυο ανδρών. Και υποθέτω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν και η καλύτερη για να την επιλέξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, να τη δώσει στη δημοσιότητα. 

Εκτός κι αν το βρίσκει ενδιαφέρον, ο συνομιλητής του, να κοιτάζει κάπου στο κενό, την ώρα που ξέρει ότι απαθανατίζουν την στιγμή. Για όσους δεν το γνωρίζουν οι σχέσεις των Ανδρουλάκη – Αγγελούδη, σταθερά και διαχρονικά κινούνταν στο χειρότερο επίπεδο και όπως φαίνεται, εξακολουθούν να κινούνται εκεί.  

Άλλωστε ουδείς παραβλέπει το γεγονός ότι o δήμαρχος Θεσσαλονίκης απέφυγε να πάει στη Χαριλάου Τρικούπη και ότι εκείνος που προσήλθε για να τον συναντήσει ήταν ο πρόεδρος Νίκος και μάλιστα επί μακεδονικού εδάφους...

Bigmouth - Powergame

Δεν υπάρχουν σχόλια: