13.10.23

Στο ίδιο τραπέζι Παπανδρέου, Τσίπρας, Ντόρα...



Η στήλη είχε ενημερώσει τους αναγνώστες για το πόσο κοντά θα έρθουν, εξ αντικειμένου, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Παπανδρέου και η Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτό φάνηκε μετά το πέρας της Κοινοβουλευτικής συνέλευσης του συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς ο πρέσβης μας στο... Στρασβούργο, Πάνος Μπεγλίτης, είχε αναλάβει να παραθέσει δείπνο στους συμμετέχοντες στην αντιπροσωπεία βουλευτές. 

Έτσι, σε πολύ καλό κλίμα, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και γενικώς όλοι όσοι συμμετέχουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερου δείπνου, που διεξήχθη σε πολύ καλή ατμόσφαιρα. 

Βεβαίως, οι συζητήσεις μεταξύ Παπανδρέου, Τσίπρα και Ντόρας είναι ειλικρινείς και χωρίς στεγανά μεν, ωστόσο έχουν και οι τρεις συμφωνήσει να μένει μεταξύ τους ό,τι συζητούν. Οπότε, η στήλη δεν υπόσχεται για το πόσες αποκαλύψεις θα μπορεί να αλιεύει εφεξής από την συνύπαρξη των τριών κορυφαίων πολιτικών προσωπικοτήτων στο Στρασβούργο… 

Μπορεί να δεσμευτεί ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί όμως...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: